Væver Pia Jensen "Framing - Unframing - Turning - Twisting" på udstillingen "Is this Colour?", Rundetårn 2019, arrangeret af Kontempo Foto: Pia Jensen
IS THIS COLOUR 
– KONTEMPO, RUNDETAARN 

”Framing – unframing – repeating – twisting” hedder det unikaværk, Pia Jensen skabte til Kontempos udstilling i Rundetaarn. Værket skulle forholde sig til udstillingens tema og titel ”Is This Colour?”, og gjorde det ved at lege med opfattelsen af farver. Forskydninger og overlap med afsæt i den mauriske sekskant skabte i Rundetaarn dialog mellem rammer, farver og mellemrum, der igen videregav refleksioner, skygger og spejlinger.

Væver Pia Jensen "Framing - Unframing - Turning - Twisting" på udstillingen "Is this Colour?", Rundetårn 2019, arrangeret af Kontempo Foto: Pia Jensen
Er det farven på refleksionerne på gulvet, der betyder mest, eller er det selve værkets farver, der definerer, hvad vi opfatter?

Værket hang frit i rummet og gik i yderligere dialog med de andre værker på udstillingen alt efter lysindfald og tid på døgnet. Værket ”Framing – unframing – repeating – twisting” er en kontinuerlig idé, der kan vinkles på uendelige måder alt efter kontekst. Kontempo er en forening til udbredelsen af det tekstile håndværk gennem udstillinger og events.

”Framing – unframing – repeating – twisting”

337 x 160 x 14 cm.

FAKTA:

 

Hvor: Rundetaarn

Hvad: ”Is This Colour”, Kontempos censurerede udstilling

Kuratorer: Louise Campbell, Stine Find Osther og Charlotte Jul

Årstal: 2019

Væver Pia Jensen "Framing - Unframing - Turning - Twisting" Foto: Brøndum og Co